lunes, 1 de febrero de 2010

Els socks se'n van de viatge (Sock's travelling)Sóc una enamorada de la pel·licula d'Amèlie, la primera vegada que la vaig veure al cine vaig passar-me tota l'estona amb un somriure als llavis que em va durar tot un dia sencer. Jo volia ser com Amèlie, volia fer feliç a la gent i castigar als dolents com al sr. Colignon "cara de melón", canviar-li les sabatilles per unes altres més petites, canviar-li la pasta de dents per la crema antifongs dels peus, en fin... Qué bé m'ho passaria!.

Soy una enamorada de la película de Amélie, la primera vez que la ví en el cine me pasé todo el rato con una sonrisa en los labios que me duró todo un día. Yo quería ser como Amèlie, quería hacer feliz a la gente y castigar a los malos como el sr. Colignon "cara de melón", cambiarle las zapatillas por otras más pequeñas, cambiarle la pasta de dientes por la crema antihongos de los pies, en fin... Qué bien me lo pasaría!.

Segons Amèlie, si a l'home que li va tornar la seva capsa de tresors es commovia, aleshores es dedicaria a fer feliç a la gent, però jo afegiria una cosa més, això es podria haver convertit com una cadena de favors o banc de favors (no hi ha alguna cosa així per alguns barris)?.

Según Amèlie, si al hombre que le devolvió su caja de los tesoros se conmovía, entonces se dedicaría a hacer feliz a la gente, pero yo añadiría una cosa más, esto se podría haber convertido en una cadena de favores o banco de favores (no hay algo así por algunos barrios)?.

La qüestió és que escric aquest post, perquè he obert una secció al blog que es titula "Els socks se'n van de viatge". És un homenatge a la pel·lícula d'Amèlie. El que es tracta és fotografiar als socks per allà on van a parar (com el nan de jardí del pare de l'Amèlie).

La cuestión es que escribo este post, porque he abierto una sección en el blog que se titula "Els socks se'n van de viatge" (Los socks se van de viaje). Es un homenaje a la película de Amèlie. Se trata de fotografiar a los socks por allí a donde van a parar (como el gnomo de jardín del padre de Amèlie).


Ja obro la secció amb unes fotografies, un dels socks va anar a parar a Solsona a casa d'una encantadora familia; el Dani, la Sandra i la Mar. A la petita de la familia li van portar els reis un sock amb el seu nom i tot!, aquí us deixo les imatges:

Ya abro la sección con unas fotos, uno de los socks fué a parar a Solsona a casa de una encantadora família; Dani, Sandra y Mar. A la pequeña de la família le trajeron los reyes un sock con su nombre y todo!, aquí os dejo las imágenes:
2 comentarios:

  1. Doncs per les fotos sembla que has aconseguit fer feliç a la Mar amb el seu mitjó... sobretot coneixent com li costa, de somriure, i més, de riure!
    Petons.

    ResponderEliminar
  2. jo crec q no li costa riure ni somriure, l'únic que li costa és perdre la vergonya... i no m'estranya, perquè som una familia molt peculiar i cridanera q qualsevol nen s'espantaria de nosaltres. La entiendo!

    ResponderEliminar