domingo, 17 de enero de 2010

Sock un Armadillo


Armadillo: Qualsevol dels mamífers desdentats de la família dels dasipòdids, anomenats també tatús i, els del gènere Priodontes, priodonts, caracteritzats perquè tenen el dors, el cap i la cua recoberts de plaques òssies d'origen epidèrmic que formen com una armadura.

Armadillo: Cualquiera de los mamiferos desdentados de la familia de los dasipodidos, llamados tambien tatus y, los del genero Priodontes, priodonts, caracteritzados porque tienen el dorso, la cabeza y la cola recubiertas de placas oseas de origen epidermico que forman como una armadura.

Armadillo: Whatever of the familly without teeth of dasipodids, call too tatus and, the gener of Priodontes, caracteritseis why they have the dors, the hed and the tail recoverts of pleics of bones origin epidermic that form like an armadure.

(Ya dije que no me arriesgaba a ponerlo en ingles, como veis is very baaaaaad).



(Ros disfressat d'armadillo. "Friends")


(l'aut``entic armadillo en acci´´o)



I aqu´´i el meu (no s´´e perqu``e no em fica b´´e els accents). A este lo llamaremos cariñosamente tat´´u (con acento en la U). mierda de teclado


Si voleu que "Sock un armadillo" arribi a casa vostra cliqueu aquí.

Si queréis que "Sock un armadillo" llegue a vuestra casa clicar aquí.

6 comentarios:

  1. Jajajajaja... a mí també em va passar això amb els accents, perquè vaig tocar no sé quina tecla... i tampoc no sé com ho he arreglat!!!

    L'armadillo, una monada.
    Petonets.

    ResponderEliminar
  2. calla q em sembla que tinc, el llamado "VIRUS DEL DOBLE ACENTO". El nom es ridicul, pero es el que tinc. I no s'enva!!!!.

    Dc. q tengo?

    ResponderEliminar
  3. Hola, busca amb google programes que t'ajudin a treure-l, i si és necessari reinstal·la el sistema operatiu, perque ara potser només és això dels accents però si qui te l'ha ficat vol molestar i jugar amb el teu ordinador, ho farà, i es poden fer moltíiiiiissimes coses, a mi m'ha passat. Vés amb compte!

    ResponderEliminar
  4. Ja, m'ho he de mirar be, pero es que si ho faig jo segur que ho deixo pitjor del que esta.
    Prefereixo portar-lo al metge i que ho toquin mans expertes!

    ResponderEliminar
  5. gracias vidademonstruo, a ver si tienes suerte en el concurso de kireei y te toca!

    ResponderEliminar